I samband med Craigs teater uppsättning tillsammans med hustrun Rachel Weisz pratar Daniel lite om hans tankar kring ”Bond 24”

Under nästa år någon gång beräknas productionen och inspelningen av ”Bond 24” komma igång och ha sin release 2015.

Till den kommande filmen vill Craig ta tillbaka ironin som var ett återkommande kapitel under dom tidigare filmer när Sean Connery spelade t.ex. James Bond. Fast Daniel erkänner att han inte är så värst duktig på sådana repliker.

– ”Om inte handlar om plöslig förnuft. Skulle verkligen önska jag kunde göra detta bättre än vad jag kan göra men kan inte så bra men jag gör det bara”, säger Craig till Vulture.com.

Innan ens Daniel Craig kan ta ”Bond 24” och dess manus i sin mun måste han göra klart sin Broadway föreställning Betrayal tillsammans med sin fru Rachel Weisz. I den här teater–pjäsen spelar Criag rollen som Robert vars fru Emma har en sju årig affär med Roberts bäste vän Jerry (Rafe Spall).

Premiären av Betrayal kan skrivas till söndag den oktober och håller på till den januari 2014 men själva förhandsvisningen är 1 oktober.

Webbplatsen Vulture.com försökte till varje pris att intervjua båda Craig och Weisz tillsammans med det ville dom inte göra:
– ”Får ord som oförskämd och riktig fräck när jag pratar med en del journalister. Så är jag bara till dom som inte kommer med något vettig att fråga en.

(Källa: Vulture.com)