Karaktären ”Q” fick lite större roll i Licence To Kill men går Miss Moneypenny samma väg som Q? Ja om ska tro Daily Mail.

Kolumnisten Baz Bamigboye har uppgifter att Miss Moneypenny (Naomie Harris) roll ska ha en integrerad i nästa Bondfilm även om man fick se i slutet av Skyfall så satte hon sig bakom skrivbordet precis som dom andra föregångarna har gjort. Men nu ryktas att hennes roll kan bli lite större.

Dr. No (1962) till Die Another Day (2002) har vi sett Moneypenny sitta bakom ett skrivbord i film efter film och inte gjort något annat, det är just så vi är vana och se den här rollfiguren som försöker få James Bonds blick riktade emot henne.

Texten som Baz Bamigboye skrev i Daily Mail:
– ”Regissören Sam Mendes, Craig, och producenterna Barbara Broccoli och Michael G. Wilson är alla stora fans av Naomie och inte vill att hon ska vara för kontorstrogen, som andra Moneypennys varit.

”Grund tanken i Bond–land är att befästa Naomie som mer än renodlad medhjälpare till James, och att hon ska vara med på dennes uppdrag och slåss mot andra farliga skurkar”, berättade en källa inom produktionen till mig.

Innan Naomie Harris, 37, drog på sig kostymen som M’s sekreterare och den stora flörtaren till Bond var det 10 år sedan Samantha Bond tackde för sig efter Die Another Day (2002).  Bland alla filmer som Harris har gjort är det dessa som är mest ihågkommen från; Miami Vice, två Pirates of the Caribbean–filmer, 8 Days Later och After the Sunset.

Välkommen åter säger jag till Naomie ”Eve” Harris till den 24:e James Bondfilmen.

(Källa: Daily Mail)