torsdag, september 19, 2024

James Bond

”Q” stage har öppnats hos Pinewood Studios

Pinewood Studios vill gärna expandera sitt område i Buckinghamshire men det lilla sista av bygglovet har inte kommit ännu eller ska vi säga beviljats. Tills dess har man gett namn till en studio.

När bolaget hade sin årsstämma berättade dess ordförande Lord Grade för dom samlande åhöranden att företaget arbetar verkligen på kapacitet och behöver snarast expandera sitt arbete.

– ”Bolaget fortsätter att investera i sina befintliga anläggningar för att se till att det förblir en ledande destination för producenter av kreativt innehåll. Film intäkter hittills reflekterar mycket högt stadium och anläggning beläggning, tv fortsätter att uppleva hög utnyttjandegrad.

Men det hindrar dom inte för att öppna en studio uppkallad efter de allra flestas favorit karaktär ur Bondfilmerna Major Boothroyd aka ”Q”. Som kostade ungefär 7,5 miljoner pund att uppföra på området. Studion som är uppkallad efter det här geniet från serien har utrymme av 30.000 kvadratmeter stor ljud stage och ytterligare 15.000 av verkstads utrymme.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar