Man kunde ju ana efter premiären av Skyfall att Naomie Harris skulle komma tillbaka som Miss Eve Moneypenny i ”Bond 24” (2015) något hon även gör.

Alla stora entusiaster till James Bond franchisen hade försökt länge att få tillbaka karaktären Miss Moneypenny som senast med i Die Another Day (2002) men fick göra uppehåll tills Skyfall (2012) med att rollfiguren äntligen kom tillbaka. Skådespelerskan som fick äran att återinföra den älskade figuren var Naomie Harris i en lite nyare tappning.

Naomie känna gav att hon skrivit på avtalat att spela Moneypenny en gång till när hon mötte pressen för att göra PR till hennes nya film Mandela: Long Walk to Freedom där hon spelar Nelson Mandela (Idris Elba) hustru Winne Mandela.

Förutom Harris kommer Ben Whishaw (Q) och Ralph Fiennes (M) att vara tillbaka i “Bond 24“ också.  Trion har även en opition att vara med i ”Bond 25” (2017 eller 2018) – sannolikt att de två sista filmerna med Daniel Craig i rollen som agent 007. Roligt att Ralph Fiennes återvänder då jag tycker han är en otroligt skicklig skådespelare.  Framför allt ska det bli spännande och se vad Q kan åstakomma egentligen för James Bond.

Naomie hade följande att säga till NY Daily News:
Producenterna kom till mig och sade, ’Vad vi försöker och göra nu är att skapa en Moneypenny som representerar den moderna kvinnan. Vi försöker och skapa karaktären på nytt.’  Det var väldigt spännande, eftersom jag vill göra kvinnor skulle säga till sig själv att ’jag kan vara så’.

Vidare avslöjar Harris om stuntfilmningen i Skyfall:
Jag är den klumpigaste personen i världen. Så jag slutar alltid med att jag fick blåmärken, faller ner, slår i mitt huvud.

(Källa: NY Daily News)