torsdag, september 19, 2024

James Bond

Honor Blackman: Connery är min favorit

Man är inte precis överraskad att skådespelerskorna som hade rollerna som Bondbrud under 60–talet har Sean Connery som sin allra största favorit som James Bond 007 än idag.

Honor ”Pussy Galore“ Blackman som i detta nu turnerar kring Storbritannien med ”one–women show” och svarar angåde den hetsiga debatten vem som är bäst som James Bond mellan Sean Connery och Daniel Craig.

Daniel är en utmärkt och fantastisk skådespelare men jag tror inte att någon kommer i närheten av Sean Connerys sätt att spela Bond, dom tillåts inte göra det. Den Bond som Ian Fleming skrev om, de får inte göra så numera. Dåtidens Bond var förbindlig, och såg bra ut. Sean spelade honom perfekt eftersom du trodde att han skulle gå till sängs med en kvinna och sedan lugnt sätta en kula genom huvudet och sedan gå och ta en martini och inte bry sig.

Dan kan göra vad som helst men han får det inte längre. Han måste se till sin kvinna – han måste bli kär och Bond gjorde aldrig något så dumt.

Honor blev också tillfrågad om hennes syn på rollen Judi Dench hade som M när hennes föregångare var män; Jag är ganska ledsen att jag inte fick ett skott på M. Jag tänkte att om du tog Pussy Galore tillbaka som M skulle det ha varit ganska underhållande.“

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar