torsdag, september 19, 2024

James Bond

Alfonso Cuaron skulle gärna vilja regissera en Bond–film

Alfonso Cuaron en mexikansk regissör/producent/manusförfattare skulle gärna tänka sig att regissera en James Bond–film i framtiden.

Denna mycket upptagna herren har många strängar på sin lyra minnsann; han är inte bara regissör utan även producent och manusförfattare, Så kan inget annat att säga dennes produktionsschema är väldigt spräng fylld, Alfonso är högaktuell med följande projekt: ”Desierto“, ”A Boy and His Shoe“ och ny fantasy Tv–serie ”Belivie“.

Under en tid varit en del spekulationer i media ifall Alfonso någon gång i framtiden ska åta sig uppdraget eller ej till 007 film, sade han följande till brittiska Absolute Radio: ”Det var en intressant fråga, jag har ingen aning på den här punkten. Efter fyra och halvt års arbete med [den] här filmen, är det enda jag kan tänka mig är hängmattan. Men också är det en ièe, naturligtvis, du pratar om den mest fantastiska lekplatsen för en filmmakare.

Bara hålla tummarna om vi får se Alfonso bakom en kameran till James Bondfilm i framtiden. Till ”Bond 24“ är Sam Mendes tillbaka efter succèen med Skyfall.

(Källor: MI6-hq.com & Youtube–klipp)

Lämna ett svar