torsdag, september 19, 2024

James Bond

Parodi på James Bond av Mupparna

Premiären av den ny Mupparna–filmen ”Muppets Most Wanted” senare den här månaden har lite James Bond inspiration i sig.

Detta kommer vara en film som går i genren thriller av det snälla slaget men inom spiontemat med James Bond inblandat.

Kolla bara på de här två affischer (ovanför) så kan man se att den ena har kopplingar till ”The World Is Not Enough” och ”Skyfall“ där Miss Piggy speglar en vacker Bond–brud á la Denise Richards och Kermit som James Bond i underbara poser. Men i här går filmerna under namnet ”The Pig Is Not Enough” och sedan även ”Frogfall“ istället.

Inte bara Bond har man tagit och använt sig av här utan man hyllar även/parodi av Face/Off och en annan spionfilm som ”Tinker Tailor Sailor Spion“.

Handling:  Rollen som Dominic ”Number Two“ Badguy gick till brittiska skådespelaren Ricky Gervais som arbetar för den mycket ondske fulla Constantine – en internationell brottsling med stora ambitioner. Men för våra vänner Mupparna får vi se när de tar vägen förbi; Berlin, London & Madrid.  Fast stackars Kermit får det desto tyngre och ett stort bekymmer över sig, den lömske Constantine har stulit Kermits identitet.

Interpolinspektören Jean Pierre Napoleon (Ty Burrell) kastas in i hetluften tillsammans med Sam the Eagle för att ta upp jakten på Constatine. Under tiden passar Nadya (Tina Fey) en rysk GULAG–officier som har en stor passion/intresse i livet och det är till Kermit.

Filmen är regisserad av James Bodin. Och denna får sin release i Storbritannien den 28 mars och i USA den 21 mars. Datum för release här i Sverige är fortfarande okänt.

(Källa: JAMESBOND.no)

Lämna ett svar