Ännu ett rykte om potentiell sångare till att sjunga titelmelodin till ”Bond 24“ är Rihanna.

När det går rykten hit och dit i hockey och fotbollsvärlden går det under namnet »silly season« men kan även betecknas inom James Bond branschen inför en ny film som skall komma. Den här gången kan vi lägga till Rihanna bland högen av intressenter att få chansen att sjunga titelmelodin till nästa Bond äventyr.

Fast för två månader sedan skrev jag om här på sajten att Lana Del Rey har också fått förfrågan om att framföra nästa låt men Eon Productions ringde upp Rihanna personligen för ett samarbetsprojekt. Sägs att Rihanna är ett riktigt stor beundrare av James Bond och man skulle gärna vilja höra hur det lät å henne när hon fick samtalet. Då måste hon har blivit väldigt chockad men lite upphetsad av det hela.

Hon behövde inte mycket betänketid och framför allt orkade hon inte tänka, detta eftersom det har varit en stor dröm, hävdar en källa till The Mirror. Men av oförklarliga själ ville källan vara anonym den här gången.

Hon skulle inte bara vilja skriva och sjunga till Bond 24 men även att ha en liten statist roll som skådespelare någonstans i filmen. Senast detta hände var i Die Another Day för Madonna men då var det ljummet mottagande för henne för dennes roll som fäktnings instruktör.

Till dess att något är 100% officiellt från Eon Production eller någon inom James Bond franchise tar vi detta med en nypa salt angående Rihanna.