Inte långt kvar tills att kamerorna börjar rulla igång i Storbritannien för ”Bond 24“. Men fortfarande en del rykten om vem som får framföra soundtracket till filmen.

Nyaste och den senaste i raden som ryktas att få det stora hedersuppdraget att få sjunga titelmelodin till ”Bond 24“ är sångaren Sam Smith & FKA Twigs.

Dem allra flesta skvallertidningar (tabloids) i England snokar runt bland olika agenturer och publikationer för att vara först med om att avslöja den artisten/bandet som får uppdraget att sjunga nästa films stora ledmotiv i förtexterna. Nu tycks redaktionerna för tidningarna New York Post och London’s Evening Standard fått tag på känsligt och rätt så bra information om soundtracket till nästa Bond–äventyr. Häng med nu i olika virrvarr.

Som NY Post har fått tag på är att brittiska Sam Smith ”har blivit utvald“ att få det stora hedersuppdraget att sjunga nästa films ledmotiv och samtidigt fasat (kickat) ut Lana Del Rey från den striden också. Sam (Smith) har uppenbarligen haft samtal med Barbara Broccoli Bond producenten om att sjunga titelmelodin och är den stora vinnaren och en stor besvikelse givetvis för Lana Del Rey. Man kan inte understryka att Del Rey har jobbat så hårt för detta. När ingen inom Lana’s team har svarat så sade Smith följande om detta: – ”Det är inte bekräftat“.

Gruppen FKA Twigs kommer att få bidra med sitt kunnande till soundtracket till Bond 24 men inte göra något med själva titelmelodin. Enligt vissa inom tidningens källor träffade Twigs top executives och dem berättade för henne att (Sam) Mendes älskar hennes musik och vill ha en del utav detta med i Bond. Han puffade henne i samma riktning som Adele, som i sin tur älskar ”Twigs“. Om hon får Bond kommer hon att bli ett känt bra namn.

Vidare säger NY Post eller London Evenings källor att Adele är halvt fortfarande med i racet för Bond 24 efter att hon vann en Oscar för sin melodi till Skyfall och hade följande att sääga: – ”Adele kommer fortfarande att vara den mest ikoniska sångerskan för Bond 24 och kommer skriva en ny låt för det.

(Källa: MI6-hq.com)