Ny uppgifter har kommit fram att Sam Mendes plockar in den meriterade Österrikiska skådespelaren Christoph Waltz in till ”Bond 24“.

Det är Daily Mails starka och mycket väl informerade klippa Baz Bamigboye som nu är framme i farten igen och skriver i sin spalt att Christoph Waltz har tackat ja till det ärofyllda uppdraget i ”Bond 24“ att spela en betydande roll.  Behöver inte betyda en roll som skurk den här gången, men vi får se med den saken.

Christoph Waltz som kommer från Wien i Österrike men har även ett tyskt pass har vunnit utmärkelsen Oscar vid två tillfällen under sin karrär; SS–Standartenführer Hans Landa i Quentin Tarantinos film ”Inglourious Basterds“ (2009) och ”Django Unchained“ (2012). Även den regisserad av Tarantino som själv har en livslång kärlek till James Bond.

Rapporter gör gällande att Waltz har haft ett möte tillsammans med Daniel (Craig), Michael G. (Wilson), Sam (Mendes) & Barbara (Broccoli) om vad har inte blivit känt.

En person med ett stort kunnande och med bra inblick över manuset har detta och säga till Baz: – ”Det är inte emellertid känt om karaktären är en vän eller fiende, eller något utav båda delarna.“

VÄKOMMEN OMBORD PÅ JAMES BOND TÅGET MR. WALTZ!

 

(Källor: James Bond-magasinet & JAMESBOND.no)