Inspelningen av SPECTRE har startat igång igen efter en tids julfirande i Altausee i Österrike.

Den officiella James Bond webbplatsen 007.com lade upp igår en bild på klapparen från inspelningsplatsen som är Althausee. Som vi kan se bilden (här ovanför) håller de på att filma scen nr. 65 då James Bond åker med en liten motorbåt på insjön.

Man är rätt så nyfiken om hur Bond debutanten Hoyte Van Hoytema klarar att axla manteln som filmfotofraf till en James Bond–film men den här mannen kan knappast vara någon dununge.  Van Hoytema har t.ex. arbetat med regissören Christopher Nolan och med flera duktiga människor inom film–branschen.

De kommande dagarna tänker teamet filma lite scener utanför Altausee i den mycket fantastiska och häftiga ICE Q Restaurangen samt linbanan som man måste ta för att komma till restaurangen. Samtidigt när Daniel Craig, Léa Seydoux och Dave Bautista finns på platsen kommer det hållas en foto dag med dem.

Man får passa på när den stora chansen kommer till en att få autograf och bild tillsammans med en James Bond skådespelare. I detta fallet Daniel Craig som gjorde det till ett par väntade fans utanför hans hotellet.