Ny gamla karaktären Mr. White (Jesper Christensen) har låtit sig bli intervjuad av danska tidningen BT.dk om sitt arbete med SPECTRE.

Som alla känner till så återvänder den danska skådespelaren Jesper Christensen till den 24:e Bond–filmen ”SPECTRE” och han är mycket förtegen att avslöja för mycket om sitt deltagande i nya filmen.

För BT.dk berättar Christensen att han är klar med inspelningen redan.
— ”Ja, jag ska inte säga något om den nya Bond–filmen. Bra, jag är färdig med inspelningen och gjorde det. Och jag kan säga att det var kul. Det var väldigt kul.

Jesper berömmer samtidigt regissören Sam Mendes som gör sin andra film.
— ”Scenen var väldigt fin, och jag gillade mycket Sam Mendes. Det var kul. Jag gillar den här typen av regissörer. Han lyfter, snackar och skriver om.

Han (Christensen) föreslog att ändra lite på sina repliker.
— ”Stoltheten kände inga gränser då jag föreslog repliker på engleska. Det blev jag väldigt imponerad över. Inte bara kunde jag föreslå men fick även igenom dessa förändringar. Så det var verkligen bra. Men mer vill jag inte säga om det.

Minns ni vilken scen vi senast såg Mr. White i ”Quantum Of Solace“? James Bond har smygit sig in på Toscana teatern och klättrar upp i ställningarna bakom för att iakta White och de andra från organisationen Quantum. De sitter på rad bland övriga publiken.

(Källa: BT.dk)