Enligt producenterna kan vi få den största öppningssekvensen i 007–historien just i SPECTRE.

Om man vill tro rapporterna som hittills har kommit om den här spektakulära öppningssekvensen så kommer vi nästan omgående att stifta bekantskap med den nya James Bond–bruden Stephanie Sigman som spelar Estrella. Man vet inte vilken funktion hon ska   fylla ut i berättelsen, ska bli intressant och se det sen i officiella filmen.

I ren och skär James Bond–tradition/anda lär vi garanterat få se flera spektakulära actionscener från första andetaget till slutet. Bara för att nämna något ur luften; jakt till fots, byggnader som kollapsar   och farliga stunts som involverar en helikopter. Det hela vill kulminera i massiva stunts.

Michael G. Wilson har blivit intervjuad av Empire Magazine och berättar detta:
– ”Detta kommer att bli den största öppningssekvensen vi någonsin gjort. Vi har 1.500 statister i De Dödas Dag–kostymer och –smink och vi har ockuperat centrum av Mexico City för många dagar. Den enda sekvensen som är jämförbar med denna är karnevalen i Rio i ”Moonraker” (1979), men denna är en mycket större operation.

Senast James Bond checkade in på hotellet Gran Hotel Ciudad de México var i 80–talets sista film ”Licence To Kill” men nu låter filmskaparna Bond komma tillbaka till den här platsen.

Bilder ifrån inspelningen (Som har släppts upp på nätet)

(Källa: James Bond-magasinet)
© 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.