torsdag, september 19, 2024

James Bond

Dubbel dos av James Bond på tv i morgon

Lite av ovanlighetens skull visar kanal Sju två klassiska och omtyckta James Bond–filmer efter varandra i morgon fredag den 10:e juli. Först ut är Octopussy.

Film: Octopussy
Kanal: Sjuan
Datum: Fredag den 10:e juli 2015
Tid: 21:00 – 23:45
Skådespelare: Roger Moore, Louis Jourdan, Maud Adams & Kristina Wayborn

Handling: Ett Fabergé–ägg kommer på vilo vägar sedan 009 stulit det från Väst Tyskland men lyckas ta sig till den Engelska ambassaden med ägget, tyvärr visar sig detta var ett falskt. Senare under en exklusiv auktion i London så kommer det riktiga ägget att säljas. James Bond lyckas utan att någon märkte det och bytte ut de båda äggen. Vägen leder Bond till Octopussy en känd smugglardrottning i Indien.

I Själva verket har General Orlov andra planer t.ex. på att starta ett nytt världskrig, genom en rad smugglingar med juveler. James Bond har ingen tid i världen att förlora om han inte vill vara med om ett nytt världskrig och stoppa Kamal Khan.


Film: On Her Majesty’s Secret Service

Kanal: Sjuan
Datum: Fredag den 10:e juli 2015
Tid: 23:45 – 02:35
Skådespelare: George Lazenby, Telly Savalas, Diana Rigg & Ilse Steppat

Handling: James Bond är på jakt efter Ernst Stavro Blofeld, han blir bort kopplad ifrån denna tjänst men tar saken i egna händer. På vägen så stötter han samman med den vackra grevinnan Teresa Vi Vincnzo alias Tracy. Hennes far hjälper James Bond att hitta hans gamla fiende Ernst Stavro Blofeld. Bond lokaniserar Blofeld till Schweiz alptoppar, han håller till på den f.d. idrottsklubben. Han äger en allergiklinik som är full med vackra brudar. Under detta uppdrag så heter Bond istället Sir Hilary Bray.

Lämna ett svar