Då kan man äntligen få den biten ur världen att Sam Smith som framför SPECTRE titelmelodin.

Sången som Sam Smith ska framföra i filmen heter ”Writing’s On The Wall” och lanserars 25 september 2015. James Bonds officiella hemsida meddelar att Smith har skrivit låten och producerat den tillsammans med sin samarbetspartner Jimmy Napes.

I ett uttalande från producentdoun Michael G. Wilson & Barbara Broccoli: – ”Sam och Jimmy har skrivit en väldigt inspirerande sång för Spectre och med Sams extraordinära vokalframförande kommer Writing’s On The Wall ganska säkert bli räknad som en av de bästa Bond–sångerna genom tiderna.

Kommentar från den lyckliga grabben (Sam Smith) säger: – ”Det är en av höjdpunkterna i min karriär. Jag är hedrad till äntligen meddela att jag kommer att sjunga nästa Bond titelmelodi. Jag ä så exalterad över att vara en del av denna ikoniska brittiska arv och ansluta sig till en otrolig samling av några av mina största musikaliska inspirationskällor. Jag hoppas att alla ni ska njuta av låten lika mycket som jag njöt av att göra den.“

Officiella webbplatsen till EON Productions säger att Bondserien inte har haft någon manlig brittisk vokalist sångare förut som sjungit titellåten igen. Senast det hände var Tom Jones till Thunderball (1965).