torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Nytt bråk för forne Bond–bruden Denise Richards

När man trodde det var äntligen lugnt mellan förre detta paret Denise Richards och Charlie Sheen har nu kastat ännu mer bränsle på elden.

Denise Richards som spelade Bond–bruden Dr. Christmas Jones i ”The World Is Not Enough“ (1999) har förra veckan lämnat in en stämningsansökan mot ex–maken Charlie Sheen på omkring 1,2 miljoner dollar för han lovade ny bostad till Denise och hennes barn.

I ett vredesmod lär Sheen skrikit till sin dotter: – ”Jag kommer att döda dig och jag kommer döda din mamma“ men enligt honom själv är detta bara ett desperat försök att få ut mer pengar.

Känns som detta är mycket sårigt att reda ut mellan dessa två personer men anlednings sägs vara att Denise flyttade ut från sin stora herrgård förra eller året innan dess och har sedan flyttat in i en hyresrätts lägenhet och betalar 15,000 dollar i månaden för.

Charlie Sheen betalar för närvarande 55.000 dollar i månaden för till sina döttrar Lola och Sami, han ingen vidare kommentar angående stämningsansökan om varför han vräkte Denise från deras hem.. Representant till Richards har detta och säga till Tmz: – ”Denise kämpar för sina barn. Det har ingenting att göra med henne, pengarna är för hennes barn. Det här handlar om att han ska försörja barnen som han lovade.

(Källa: Aftonbladet.se)

Lämna ett svar