torsdag, september 19, 2024

James Bond

MGM chefen bekräftar tidiga snack om nästa Bond

Pamela Abdy som är MGM Motion Picture Group President har bekräftat i en ny intervju hos The Hollywood Reporter att de har nu haft de allra första samtalen med producenterna om nästa skådespelare i rollen som James Bond efter Daniel Craig.

Barbara Broccoli har sagt det själv i ett par intervjuer under det här året att de börjar leta efter Daniel Craigs efterträdare som James Bond nästa år (2022) då kan det bli väldigt mycket i världens media är min gissning. Likväl nu har också Pamela Abdy bekräftat hon har fört preliminära diskussioner tillsammans med producenterna Barbara Broccoli och Michael G. Wilson.

THR: Jag kan lika gärna få det här ur vägen. Vem kommer att bli nästa 007 nu när Daniel Craig är klar?

PA: Det är vidöppet. Vi har haft mycket tidiga preliminära samtal med Barbara [Broccoli] och Michael [Wilson], men vi ville att Daniel skulle få sitt sista hurra.

Nästa bit av pusslet blir Amazon Studios när övertagandet (med förbehåll för myndighetsgodkännande) äger rum:

THR: Är du hoppfull att MGM kommer att förbli en fristående studio när förvärvet går igenom?

PA: Det de bygger på Amazon Studios är fantastiskt. Det är verkligen fantastiskt det vi bygger. Jag tror att det finns ett sätt för oss alla att fortsätta bygga bra film och vara innovativa i det här utrymmet. Men vi har inte ens haft några av dessa samtal eftersom vi [fortfarande] måste fungera som separata företag. Vi bearbetar vårt bibliotek och ser fram emot allt som kommer nästa år.