torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Bekännande av Mark Strong vid ett filmtest

Skådespelaren Mark Strong har nu kommit ut och berättat om ett litet stolpe-ut vid en audition för en skurk-roll i en James Bond film under Pierce Brosnans era. Mark är inte direkt främmande med rykten om honom till 007 filmer under åren.

Jag gick upp för en skurk-roll i en James Bond-film under Brosnan eran. Och jag lärde mig alla repliker… och för att fira gick jag ut för ta en drink och jag blev förbannad. Jag överdrev det och nästa dag hade jag svår baksmälla. Jag började, sedan glömde jag bara bort mina repliker, kunde inte komma ihåg vad de var och de föll bara ihop. Jag svettades, det var en hemsk upplevelse men jag lärde mig verkligen av det. Men ironin var att killen jag var ute kvällen innan jag blev förbannad var Daniel Craig. Jag skyller på honom!” Berättade Mark Strong för Sky’s Something About The Movies’.

I alla fall, två år sedan berättade han samma historia men med en annan anledning till misslyckande: ”Jag tog upp det. Jag underskattade hur det skulle kännas att vara i rummet. Du kan vara hemma och du kan öva och göra dina repliker men när du kommer in i rummet och ögonblicket kommer där alla lutar sig tillbaka och säger ”okej då, ge oss vad du har”, det är ganska spänd tid. Lämna det sent eller lämna det till sista stund så att du kan fånga något oväntat – som vissa skådespelare gör, och jag beundrar det – det är inte jag. Jag gillar att förbereda mig.”

Fortfarande höjt i dunkel om vilken film Mark Strong provfilmade på, men det kan troligtvis varit ”Die Another Day”.