torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Skådespelerskan och förre Bond-bruden Tanya Roberts har avlidit

Det är med ett sorgset och ledsamt hjärta som man nu skriver att Bond-bruden från Levande Måltavla (1985) – Tanya Roberts, 65, har avlidit hastigt.

Vi har knappt hunnit in i det nya året 2021 innan vi måste ta farväl av en hedrad och älskad profil från James Bond-serien som har lämnat oss, och den här gången är det Tanya Roberts, 65, som spelade Stacey Sutton i Levande Måltavla (1985) mot Roger Moore som har tragiskt lämnat oss.

Var tidningen TMZ och information som de har fått tag på som rapporterar att Tanya Roberts har avlidit igår (söndag den 3 januari) efter ha kollapsat på väg tillbaka till hemmet efter en promenad med ena eller båda sina hundar på julaftonen. Tanya fördes till sjukhuset men återhämtade sig aldrig ifrån det. Själva dödsorsaken är inte ännu helt känt men vi kan stryka över att orsaken ska vara Covid-19 enligt hennes agent.

© 1985 Danjaq LLC, United Artists Corporation. All rights reserved.

Producenterna Barbara BroccoliMichael G. Wilson beklagade sig över Tanyas död och sade:

Vi är ledsna över att höra om Tanyas bortgång. Hon var en mycket bedårande person och kommer alltid att komma ihåg av Bond-fans som Stacey Sutton i Levande Måltavla. Vårt hjärta är med din familj och vänner.

Tanya gjorde sin debut på vita duken i skräckfilmen ”The Last Victim” (1976) men det var först när hon spelade karaktären Julie Rogers i ”As Panteras” för kanalen ABC och entrade tv-serien i dess femte säsong. Förutom och vara sist ut som ledande tjejen under Moores tid som James Bond var också Tanya med i serien ”That 70’s Show” där Midge, mamma till karaktären Donna Pinciotti (Laura Prepon) levde.

Faktaruta om Tanya Roberts:

Namn: Tanya Roberts eg. Victoria Leigh Blum
Född: 15 oktober 1955
Födelsestad: Bronx, New York
Stjärntecken: Vågen
Nationalitet:
Ålder: Hon blev 65 år
Längd: 1,74 cm (5ft 8½in)
Roll: Stacey Sutton
Filmer: Levande Måltavla (1985)

Vila I Frid Tanya Roberts!
1955-10-15 – † 2021-01-03