torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Billie Eilishs musikvideo till filmen har nu lanserats

Då var dagen här till slut när musikvideon för Billie Eilishs titelmelodi till No Time To Die har nu släppts genom Darkroom / Interscope Records för det 25:e filmen i ordningen i James Bond-serien.

No Time To Dies ledmotiv sjungs av den femfaldiga Grammy artisten Billie Eilish och är producerad av hennes lika kända brorsa och producenten Finneas tillsammans med Stephen Lipson, och med orkesterarrangemang av Hans Zimmer och Matt Dunkley tillsammans med Johnny Marr som kan höras på gitarr. Billie Eilish, 18, är officiellt den yngsta sångerskan hittills att sjunga och producera ett ledmotiv till James Bond-serien i historien.

Mannen bakom själva videon är Pre-title Sequence makaren Daniel Kleinman som varit involverad i Bond franchisen sedan GoldenEye, han har gjort ett bra jobb med videon att klippa in olika scener ifrån filmen medan Eilish sjunger i bakgrunden.

Producent-duon Michael G. Wilson och Barbara Broccoli hade detta och säga angående Billie och Finneas Eilish involverande i ledmotiv till filmen: ”Billie och Finneas har skrivit en otroligt kraftfull och rörande sång för No Time To Diesom är oklanderlig för filmens känslomässiga historia.

Billie Eilish sade: ”Det känns galet att vara en del av detta på alla sätt. Att få göra ledmotivet till en film som ingår i en sådan legendarisk serie är en enorm ära.

Finneas tillade:att skriva en sång för en Bond-film är något vi har drömt om att göra hela våra liv. Det finns inget mer ikoniskt par av musik och film än Goldfinger och Live And Let Die. Vi känner oss så lyckliga att få spela en liten roll i en sådan legendarisk franchise, leva 007.

Filmens regissör att skriva en sång för en Bond-film är något vi har drömt om att göra hela våra liv. Det finns inget mer ikoniskt par av musik och film än Goldfinger och Live And Let Die. Vi känner oss så lyckliga att få spela en liten roll i en sådan legendarisk franchise, leva 007.

Filmens regissör Cary J. Fukunaga kommenterade: ”Det är några få utvalda som får spela in ett Bond-tema. Jag är ett stort fan av Billie och Finneas. Deras kreativa integritet och talang är oöverträffad.