torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Denise Richards slutar i realityserien efter upprepade bråk

Flera medier rapporterar i dag att förre detta modellen och skådespelerskan Denise Richards nu har bestämts sig att tacka nej till ytterligare säsonger av realityserien The Real Housewives of Beverly Hills efter påstådda bråk mellan de andra deltagarna i programmet.

Denise Richards har varit med i de två senaste säsongerna av realityserien och dess långkörare The Real Housewives of Beverly Hills men flera blir det inte från hennes sida och det har nu redan påtalat för produktionen av programmet till E! News Online. En av anledningarna är att hon inte klarar av mer utav serien, enligt en insatt källa bekräftat för E! News Online.

Källan har kommit med meddelande som bl.a. ”Hon har uttryckt att det varit känslomässigt stressigt och att det påverkade hennes psykiska hälsa”.

En annan sida är att Denise Richards hamnade i flera bittra bråk med de andra dom andra deltagarna i serien där en av dom Brandi Glanville berättade till Kyle Richards och Teddi Mellencamp att hon (Brandi) och Denise hade sex med varandra trots Richards är lyckligt gift. Detta motsatte sig Denise till fullo att det aldrig har hänt mellan dom två kvinnorna också sade Denise inte ens var vän med Brandi Glanville.

Lämna ett svar