torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Officiellt: andra trailern för No Time To Die

Efter en längre tids radiotystnad gällande den slutgiltiga och längre trailern för No Time To Die har den nu äntligen släppts av Universal Pictures till mångas glädje runt om i Bond världen.

Vi fick våra farhågor till lanseringen av den andra trailern för No Time To Die i tisdags när det officiella 007 kontot lade ut den nya affischen för filmen som pryder Daniel Craig i smokingen som James Bond, och trots den globala krisen kring Coronapandemin kommer filmen förhoppningsvis ha sin premiär i november 2020. Affischens budskap löd;

This mission will change everything!

Jag var tvungen och se trailern två gånger direkt efter varandra men jag var riktigt förtjust i det jag fick se i den två minuter långa sekvensen. Tror produktionen med Cary Juni Fukunaga i spetsen tillsammans med Barbara Broccoli & Michael G. Wilson har gjort ännu en stor film succé om James Bond. För inte nämna för mycket till er som försöker hålla er borta från trailern för att inte bli spoilad för mycket, jag fick lite vibbar från tidigare Bond-filmer som Agent 007 Med Rätt Att Döda, Moonraker, Ur Dödlig Synvinkel, Tomorrow Never Dies och Die Another Day bl.a.

Officiella trailern för No Time To Die:

Lite bilder till er alla att hålla till godo tills man eventuellt får gå in i biomörkret igen för att se hela No Time To Die officiellt.