torsdag, september 19, 2024

James Bond

Lynn-Holly Johnson om sin egen resa med Coronaviruset!

Den förre Bond-bruden Lynn-Holly Johnson som spelade den talangfulla konståkaren Bibi Dahl i ”For Your Eyes Only” (1981) berättar nu för ocregister.com om hennes egen kamp från Covid-19. 

Som bekant skulle den nyaste James Bond-filmen ”No Time To Die” gått upp på biograferna i april 2020 men fick dessvärre senareläggas på grund av Covid-19 spridning runt om i Europa och världen man skjuta upp detta till i november 2020 istället. Och en person som hade tänkt gå längs med röda mattan på NTTD’s premiär är Lynn-Holly Johnson, 61, som var med i For Your Eyes Only (1981).

Vart än premiärfesterna för de nya 007 filmerna försöker Lynn-Holly Johnson gå på de allra flesta faktiskt och Lynn-Holly hade en liten kommentering kring detta: ”Du får åka limousin, och du känner att du brukade vara något”. I år blir det med största sannolikhet ingen premiärfest för henne, som det ser ut just nu.

När Lynn-Holly Johnson och hennes make Kelly Givens beslöt sig att stanna i säkerhet från Coronaviruset i sitt andra hem i Idaho, där de inte träffade några andra personer på väldigt länge, dem åkte bl.a. skidor i Sun Valley. Allt gick bra för makarna Johnson och Givens tills att Lynn-Holly föreslog att de skulle sticka ut till lokala puben uppe i bergen för att komma ut lite extra, väl på puben var det ett bröllopsmottagning där alla gäster var i mer än 25 år gamla troligtvis enligt Johnson. Något dem inte visste då var att gästerna var influgna från Seattle som vid den tiden var virusets stora epicentrum.

Ett par veckor senare hav Lynn-Holly sin man Kelly ett enkelt luktprov som choklad och muskotnöt under hans näsa men kunde absolut inte veta vad det luktade som och hon hade bara ett simpelt svar: ”Grabben, du har det”. Kelly fick åka in till ett brådskande vårdanläggning där resultatet kom tillbaka som positivts, han sov i 20 timmar oavbrutet och hostade non-stopp. Kort tid därefter en vecka insjuknar Lynn-Holly utav Coronaviruset: ”Du känner att du har 50 kilo på bröstet”. Efter två månader kunde Lynn-Holly och Kelly flyga tillbaka hem igen till sitt hus i Kalifornien och deras barn följde med dom och isolera sig.

Lynn-Holly Johnson hoppas att Coronaviruset har tillfälligt lagts sig en aning till i november, då har förhoppningsvis No Time To Die sin nya release på biograferna.
Det är kul och se flickorna”, sade Johnson.

Och det är roligt och träffa Daniel Craig, som är den näst bästa Bond, sade hon. Roger Moore är den stora favoriten hos henne.
Jag är bara en gammal brud,” och förklarar hur hon närmade sig honom. ”Jag går upp till honom och säger … Du är fantastisk”.

Till svars fick Lynn-Holly inget från Daniel Craig.

Han gav mig det suave leendet,” sa hon.

(Källa: OC Register)