torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Nödvändig information kring No Time To Die

Då det är bara ett få tal veckor kvar tills stora releasen av ”No Time To Die” har det nu kommit lite nödvändig information kring den exakta åldersgränsen filmen får för biovisningen i USA och även långa följetongen hur lång NTTD kommer och vara.

Man fortsätter på den inslagna vägen i USA när det kommer till att acceptabla åldern för ”barn” eller i tidiga ungdomen får se en James Bond-film på biograferna och man har satt siffra till 13 år. Detta har man gjort sedan ”Licence To Kill” hade premiär 1989 och ”No Time To Die” är inget undantag alltså.

”No Time To Die” beviljades certifikat #52540 och fick PG-13 för ”sekvenser av våld och handling, några störande bilder, kort starka språk och lite suggestivt material.”


Under dom senaste 24 timmarna har flera olika biograf kedjor världen över rapporterat flitigt mellan varandra att ”No Time To Die” får en speltid på 163 minuter dvs 2 timmar och 43 minuter. Det har också kommit uppgifter gällande att pre-title sequence kommer slå rekord i en Bond-serie på 20 minuter och därefter följs upp med credit sequence med Billie Eilish titelmelodi, så ni kan räkna ut att själva huvud-filmen kommer vara minst 2 timmar och 20 minuter lång.

Vid en nyligen gjord intervju med regissören Cary Fukunaga där han fick frågan av en journalist över om filmen verkligen var 3 timmar, och han svarade ett nej på den frågan men fakta kvarstår då han svarade aldrig om DEN var nästan 3 timmar lång.

Hittills har alla Daniel Craigs filmer som James Bond varit 2 timmar med uttaget Quantum Of Solace som var endast på 1 timme och 46 minuter, detta är ett modernt rekord i 007 franchisen innan detta var On Her Majesty’s Secret Service den längsta med sina 140 minuter.

Lämna ett svar