torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

No Time To Die den längsta Bond-filmen?

Vi James Bond-fans är ju mer mindre rätt så vana att sitta lite väl länge i biomörkret när det kommer till filmerna om 007, där de oftast brukar klockan in på runt 2 timmar. Enligt rykten från Universal Pictures Russia kommer ”No Time To Die” att få längden: 2 timmar och 54 minuter (nästan 3 timmar).

Just för närvarande får vi ta detta rykte med en nypa salt om att ”No Time To Die” kan bli den längsta Bond-filmen i franschisens historia med 2 timmar och 54 minuter lång, medan Skyfall var 2 timmar och 23 minuter medan SPECTRE var 2 timmar och 28 minuter lång. Av någon anledning lyckas alltid Daniel Craigs filmer bli dem längsta men den filmen för sin tid som var längst var ju On Her Majesty’s Secret Service på 2 timmar och 22 minuter.

Om detta skulle verkligen ske för James Bond kommer den upp i samma längd som ”Avengers End Game” som klockade in på 3 timmar och 2 minuter. Trots att den preliminära körtiden för NTTD är 176 minuter, sedan får vi också ha i åtanke att filmen fortfarande är i sin post-produktion ch dess varaktighet kan minska genom redigeringsprocessen.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar