torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

No Time To Die’s inspelningar är nu över

Cary Fukunaga och Daniel Craig tillsammans med klappan i Pinewood Studios

Då har nu alltså inspelningarna av den kommande James Bond-filmen ”No Time To Die” avslutats i fredags den 25 oktober i Pinewood Studios. Nu får vi bara vänta tills 8 april 2020 när filmen har premiär i Sverige.

De allra sista inspelningarna skedde i Pinewood Studios under kvällstiden när man filmade runt uppbyggda kulissen som ska tro att man har varit i Kuba och filmat detta, fredagen den 25 oktober. Det är via det officiella sociala medie kanalerna kring oo7 som har bekräftat detta.

No Time To Die har varit igång under sex månaders intensivt hårt arbete och avslutades efter 184 dagar för den som gillar det bättre. Cary Fukunaga startade de officiella tagningarna för filmen på Jamaica den 28 april, trots att 2nd unit drog igång redan i mars i Norge för att filma på en frusen sjö innan den hann och smälta.

Nu återstår det alltså 158 dagar för regissören Cary Fukunaga med att dvs ett intensivt arbete med efterproduktionen av filmen att färdigställa den tills världspremiären den 32 mars 2020. Cary har desto fler dagar på sig att göra allt det viktiga jämfört med hans föregångare Sam Mendes till Spectre som hade endast 113 dagar mellan rotation och dess världspremiär.

Sammantaget verkar skådespelarna och besättningens humör i filmen ha varit mycket bra och sprudlande, inte bara på grund av den framgångsrika inspelningen. Kommer vi att få det bra humöret på skärmen?

Lista på hur Daniel Craigs tidigare filmer har varit:

Casino Royale – 200

Quantum Of Solace – 171

Skyfall – 195

SPECTRE – 212

No Time To Die – 184

Bonus bilder:

Lämna ett svar