torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Tre olika slutscener har filmats till No Time To Die

Ett rykte som har kommit nu på senare dagar att regissören Cary Fukunaga ska ha filmat tre olika slutscener för kommande Bond-filmen ”No Time To Die” och inte ens huvudpersonen Daniel Craig vet vilken som ska vara med i filmen.

Det är tidningen/webbplatsen The Daily Mirror som har kommit med den här mycket braskande nyheter om att regissören Cary J. Fukunaga har filmat tre olika slutscener för ”No Time To Die” och allt förs helt bakom ljuset för att undvika saker och ting blir läckta till pressen.

Ett relevant scenario av dessa scener som har spelats in att James Bond dör i slutet och sedermera tas rollen över av en kvinna, men som sagt det är bara än så länge ett väldigt löst rykte. Så här långt är det endast Fukunaga som vet om själva slutscenen vilken som ska vara med i officiella filmen.

Kan också viskats om även självaste James Bond skådespelaren Daniel Craig är helt omedveten om vilken slutscen som blir vilken i riktiga filmen sen.

Dessutom fick The Daily Mirror en liten spoiler till sig som säger att ”en scen som filmades förra veckan involverade människor som gasades på ett dansgolv”.

(Källa: The Daily Mirror)

Lämna ett svar