torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

No Time To Die intar Italien den här månaden

Under den här månaden kommer Daniel Craig och en del av filmteamet att inta Sapri i Italien för några dagars intensivt filmande.

Det är Daniel Craig med bl.a. Léa Seydoux (kan vi bara hoppas på också) och det första filmteamets enhet som kommer inta den italienska staden Sapri där de kommer att filma vid; en tågstation, hamn och vid en kanal.

Vissa saker ligger helt och hållet i vädrets makter när det gäller att filma vissa scener utomhus och sånt kan inte produktionens lägsta personer säga något om. Förmodligen har vissa datum blivit flyttats om vädret tillåter det, till antingen till tisdag eller onsdag den här veckan eller kanske framför allt till 23 eller 24 september senare den här månaden.

För att få till de allra perfekta bilderna till filmen inte bara ifrån marken så kommer produktionen skickar in ett flygteam för att få några grymma inspelningar från luften till ”No Time To Die”.

Sapri är en stad och en kommun i provinsen Salerno i regionen Campania i sydöstra Italien. Det är en av de sydligaste städerna i regionen Cilento, cirka 200 km sydväst från huvuddelen av produktionen i Matera.

Filmning förväntas också äga rum på stranden i Spiaggia dell’Arco Magno.

Lämna ett svar