torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Sean Connery lyckades undkomma orkanen Dorian

Då orkanen Dorian har varit framme i diverse delar av USA skapat stor förödande kaos i Bahamas så har nu kommit uppgifter att skådespelaren Sean Connery är glad att han undkom denna orkan.

Ingen har väl missat rapporterna i diverse medier runt om i världen enormt förödande orkanen Dorian som har härjat i Bahamas för några dagar sedan där ca 30 eller fler har dött i den här tragedin. En person som har en villa i Bahamas är forne James Bond Sean Connery, 89, på ön New Providence där han var tillsammans med sin fru Micheline.

Vi får bara dra en lättnad suck att Dorian inte kom till Connerys hem utan peakade åt ett annat håll, trots detta uppnåddes kraftiga vindar och regn registrerades i närheten av dem, där ett par träd blåstes i backen.

I en intervju Sean har gjort med Scottish Daily Mail sade han i en kort kommentar: ”Vi både mår bra” och att ”Vi hade tur jämfört med många andra och skadan här var inte stor. Vi var förberedda på stormen, allt var klart i förväg – vi tog inga chanser och visste vad vi skulle göra.”

Sean Connery som har kommit upp i åren med en hög ålder som 89 har ett mycket bra team kring sig som är erfarna kring orkaner som hade hjälpt honom till 100% att förbereda sig om stormen hade kommit till dom.

De skulle ha barrikaderat honom och hans fru i hemmet, säkrat fönstren och flyttade alla trädgårdsmöbler in i huset.

Sir Sean flyttade till Bahamas på 1990-talet och äger en herrgård i Lyford Cay, en exklusiv gated community på New Providence, cirka 90 mil från Great Abaco, som drabbades värst av stormen.

(Källa: Daily Mail)

Lämna ett svar