torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bond 25: Grace Jones vände i dörren; besviken på rollen

Verkar som sångerskan/skådespelerskan Grace Jones blev riktigt besviken över att hon skulle få en liten roll med för få repliker än vad hon trodde, hon vände i dörren och gick därifrån inspelningen.

Grace Jones, 71, som spelade den ikoniska rollen som Max Zorins sidekick May Day i ”A View To A Kill” (1985) har varit på Bond produktionens lista över få en statist roll i den kommande Bond-filmen, gått rykte om detta redan innan själva presskonferensen på Jamaica i april i år. Men nu verkar Grace har fått något annat i tankarna, när hon väl kom till inspelningen vände hon på klacken direkt i besvikelse.

Rapport från engelska The Sun;
Divan, 70, som spelade den ikoniska skurk May Day i 1985 A View To A Kill, gick ifrån filmen efter ha upptäckt hur få repliker som hade fått.

En källa sade:
”Grace 007 hemkomst var tänkt att vara ett riktigt publik-tilltalande ögonblick. Cheferna var verkligen glada över att landa henne. Naturligtvis kommer hon med ett rykte, så de organiserade premium-boende och rullade ut den röda mattan på inspelningen att få henne att känna sig välkomna. Men det visar sig att Grace väntade sig spela en större roll i filmen och tog hennes korta como som en liten. Hon var där ute snabbare än det krävs för att rasla upp en martini.”

Lämna ett svar