torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Nytt vrålåk från Aston Martins sida, något för Bond 25?

Företaget Aston Martin har nu i dagarna avslöjat och visat upp sin nya super hyperbil som kommer att kosta runt 1,5 miljoner dollar som de har döpt till ”Valhalla”.  Tog inte allt för lång tid innan media började spekulera i om vi skulle kunna få se den i Bond 25.

Aston Martin Valhalla är verkligen definitionen av en riktig superbil; där den kommer drivas genom ett turboladdad V6 bensinmotor som är kopplat till ett batterielektriskt hybridsystem och dess höga effektiva högutgångskombination förväntas utvecklas 1000bhp och 0-62 mph på under 3 sekunder.

Man behöver givetvis en stor plånbok / kreditkort för att kunna ha råd att köpa den här nya Aston Martin bilen men också har företaget gått ut med att det endast kommer att tillverkas ca 500 stycken bilar av den här typen. Förväntade prislappen för bilen landar på 1,5 miljoner dollar.

Sedan en tillbaka har det varit allt ett långvarigt rykte som har florerat i pressen om att Bond 25 skulle faktiskt innehålla den första elektriska eller hybridbilen i serien, enligt Daily Mail kan komma bekräftat om den här nya bilens framtid i nya filmen senare i veckan.

Även om detta inte har officiellt bekräftats än från Aston Martin men deras verkställande direktör Andy Palmer re-tweetade en rapportering från en tidning som gjorde Bond 25 anspråk.

En kommentar från Aston Martin:
”Med lätta konstruktioner och radikala aerodynamik som är banbrytande i Valkyrie, kommer Valhalla att drivas med en kombination av högeffektiv, högproducerande turboladdad V6 bensinmotor och batteri-elektrisk hybrid system. Uppkallad efter krigarnas paradis som firades i den gammal nordiska mytologin, följer Valhalla Valkyrie på Aston Martins resa till de högsta echelonsna av vägbilens prestanda. Vid fortsättningen av den fina traditionen hos Aston Martin ”V” -bilar kan Valhalla spåra sin släthet tillbaka till 1951, då Vantage-beteckningen gavs till högpresterande varianter av den dåvarande nuvarande modellen, DB2. Även om egentligen Vantage badging aldrig applicerades, fastnade namnet.”

Lämna ett svar