torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Rykte att Cary Fukunaga lät teamet vänta i ett par timmar

Nu har skvallerpressen varit i farten igen med helt absurd rykte att Bond 25 regissören Cary J. Fukunaga lämnat inspelningen och teamet i timmar för tv-spelande.

Tidningen The Sun som har kommit med den här nyheten-/informationen att regissören Cary Fukunaga, 40, lät sitt produktionsteam vänta på honom i tre timmar innan han dök upp eftersom han var ”helt” inne i sitt intensiva tv-spelande.

Vad en insider från inspelningen sade till journalisten: ”Det finns äkta uppror just nu på uppsättningen. Det är dåligt av Cary att vara så sen till platsen för att filma och höll upp alla, men sedan för teamet att bli ombedd att arbeta extra timmar för att täcka var det bara för det sista strået.”

Han kom tre timmar sen, som gjorde de andra skitförbannade. Det var en stort slag på grund av att dem ligger så efter. Många var det som sade att de inte vara villiga att ge upp sin fars dag i gengäld för den här filmen. Det är bara dömd.

Källan tillade : ”Regissören insisterade på nya reccies för inspelningsplatser. De startade sedan en scen men regissören misslyckades med att dyka upp under några timmar eftersom han spelade på sitt Playstation.

(Källa: The Sun)

Lämna ett svar