torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Naomie Harris snackar om Bond 25 lite mer därtill

Skådespelerskan Naomie Harris återvänder en tredje gång som Miss Moneypenny i Bond 25 och nu berättar hon lite om allt möjligt kring sitt pressade schema, arbetet med nya filmen och om hennes och Daniel Craigs kemi tillsammans.

Den 19:e juni (i morgon onsdag alltså) kommer Naomie att starta sina inspelningar som Miss Moneypenny i Pinewood Studios men hittills har hon endast fått ett ofullständigt manus i sin hand att gå efter.

Entertainment Weekly frågade Harris om hur statusen ser ut i dagsläget för Daniel Craig och hon sade detta om det: ”Jag tror att de har redan filmat så jag tror att han är okej och tillbaka till jobbet,” förklarade hon. ”Han är en sådan soldat och en stark kille som jag tror även om han har fortfarande smärta, han skulle puttra längs och se till att vi slutför det på schemat.

Ifall det är någon som har undrat om Naomie faktiskt spelade in vissa scener på Jamaica förklarar hon i intervjun att hon endast åkte dit för presskonferensen för en dag, hennes scener kommer att spelas in i London av Bond 25.
För första gången på väldigt länge filmar jag alla mina scener hemma i London. Det händer inte så ofta, så jag är väldigt glad över det. Jag kan sova i min egen säng och kommer hem till mitt eget hem.

Vid frågan om hur kemin är mellan Moneypenny och Bond, säger hon: ”Folk frågar mig alltid om de har sovit tillsammans. Jag tror nämligen inte dom har gjort det. Jag tror att Moneypenny och Bond aldrig någonsin kan korsa den linjen eftersom de är båda så professionella. Det finns definitivt något som har bubblat under, men frågan är,Kommer det att bubbla över?””

Lämna ett svar