torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25), Produktionsrapporter

Bond 25: Produktionsrapport # 3 – Gott och blandat från inspelningen!

Som tidigare ha blivit rapporterat, har den 2:a enheten av Bond 25 under den här veckan filmat några häftiga scener i Norge längs med den spektakulära Atlantvägen. Det är säkert lite speciellt för norskarna och lokala tidningarna/journalisterna som har återigen publicerat flera bilder och videoklipp av filmandet. Om det är så att du inte vill ta del av detta material som har blivit uppladdade på nätet bör absolut inte läsa vidare från och med nu.

Tydligen eller rättare sagt för många Bond fans kan det bli en kär återförening i Bond 25 för en gammal bekant; som upptagningarna visar från Norge, kommer James Bond nämligen att köra Aston Martin V8 Vantage, som han (då spelade av Timothy Dalton) körde i ”The Breath of Death”, Bilen har också samma registreringsplåt som 1987: B549 WUU. Personen som sköter körningen på Atlantvägen för dem pågående inspelningarna är Daniel Craigs stuntman (som har dessa ansiktsersättningspunkter för digital efterbehandling), så du kan senare använda samma teknik som nyligen för SKYFALL i motorcykel sekvensen i Istanbul.

Tidningen Dagbladet i Norge har ett gäng bilder ifrån inspelningarna som kanske rent ut sagt vill kolla på.

 

Har inte bara gjorts 1 upptagning med filmandet vid Atlantvägen. Det finns även ett andra tillägg till dessa inspelningar mer än Aston Martin på vägen, den blir förföljd av en gammal Toyota Land Cruiser med två nuvarande Range Rovers. I Toyotan kunde man urskilja en kvinna och en man i förarsätena (även med ansiktsbytepunkter), och i baksätet hade man satt vad media erfarade, en docka. Vad eller vem som har exakt blivit filmat kan man bara spekulera för tillfället – men det finns självklart redan några teorier bland Bond fans.

 

Dess inspelningar vid den här spektakulära Atlantvägen är färdig, och nu ska teamet fortsätta vid en annan plats i Norge till nästa vecka (14:e juni) i Åndalsnes i regionen Rauma, där det kan mycket möjligt vid den pittoreska bergsvägarna. Går i det här fallet att bara dra en viss spekulation att detta kan sammankopplas senare till Antlandvägen. Men än så länge är uppgifterna knapp händiga men mer kommer följa längre fram. Förmodligen, men även från denna inspelning visas några bilder i den norska pressen, så kommer vi snart att veta mer …

Phoebe Waller-Bridge ska enligt brittiska Independet vara helt klar med versionen av manuset till den ännu namnlösa Bond-filmen som är den 25:e i ordningen. Det borde ge mer humor och en bättre förståelse av det påstådda komplexa genetiska plot. Låt oss hoppas att detta var den sista versionen av manuset som uppnåddes!

Lämna ett svar