torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Ny skada på Pinewood Studios vid Bond inspelning

Återigen har Pinewood Studios i London blivit skadad på exteriörer efter en inspelning för James Bond, lyckligtvis gick det hela bra för alla inblandade förutom några små skador på personal.

Det hela inträffade när filmteamet skulle gå igenom eller testa ett stunt med en eldboll som det gick fel i ett laboratorium som gjorde att en explosion gick att undvika, störst skada ägde rum på taket och att flera väggpaneler lossnade ifrån sitt fäste på utsidan. En person fick de flygande materialet över sig när han stod på en ramp på utsidan av studion s0m tidningen The Sun har rapporterat.

En källa som tidningen har fått berättat för sig:
”Det var fullständigt kaos. Det var tre stora explosioner och det blåste delar av Bond studios tak av och några väggpaneler av studion. De skulle filma. En eldboll skulle gå igenom uppsättningen. Det var stuntet men något har gått hemskt fel. Det var tre höga explosioner, en efter en och en medlem av besättningen låg på golvet utanför byggnaden skadad. Det sade pang, pang, pang. Nu är platsen helt låsning på.”

Den här gången var Eon Productions faktiskt väldigt snabba med ett officiellt pressmeddelande angående explosionen och olyckan:

 

Lämna ett svar