torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25), Produktionsrapporter

Bond 25: Produktions Rapport # 2 – 007 har skadat sig!

Har hänt mycket kring ”Bond 25” de senaste dagarna och veckorna sedan webbplatsen uppdaterades senast, bland annat har Daniel Craig skadat sig, rykten kring nytt inspelningsplats som Spanien och nytt i Norge vid Atlant vägen. Läs hela den här nyheten så får ni reda på det mesta kring inspelningen.

Det är en månad sedan inspelningen av Bond 25 drog igång, och alla rapporter ifrån Jamaica verkade så bra och humöret var på topp, tills den ledande skådespelaren Daniel Craig halkade på däcket på Bonds yacht  som mot all förmodan var hans sista scener när han skadade sin fotled. Hur pass allvarlig skadan var, var inte riktigt känt under en längre tid förutom vissa spekulationer och paparazzi bilder i media över detta, förra veckan valde Bond producenterna göra ett officiellt uttalande:

BOND 25 update: Daniel Craig will be undergoing minor ankle surgery resulting from an injury sustained during filming in Jamaica. Production will continue whilst Craig is rehabilitating for two weeks post-surgery. The film remains on track for the same release date in April 2020.

Efter det här officiella pressmeddelandet (som skrevs 22 maj) hålls inom en snar framtid, Daniel Craig kanske inte har blivit opererad just vid den här tiden. Huruvida operationen har genomförts under tiden eller äger rum denna vecka är inte känd. Om Craigs återhämtning är som förväntat skulle han troligen vara tillbaka framför kameran om 2-3 veckor. Craig själv (och även hans fru Rachel Weisz och deras dotter) har upptäckts i London, Craig kan ha varit i Pinewood Studios före operationen (förmodligen för recensioner etc.), som aktuella foton visar.

Hur som helst, det borde stå i dag, ifall vi ska tro producenterna av Craigs skada på ytterligare förlängning gav den planerade biografiska releasen i april 2020 kommer. Faktum är att 2nd unit lyckades ändå fortsätta med sitt arbete på Jamaica trots Craig är borta, som dessa inspelningar av de senaste veckorna visar. Följaktligen bör Jamaica vara något att visa upp action och lägg där till ett visuellt fantastisk naturlig belysning.

Regissören Cary Juji Fukunaga lägger ut bilder på sitt instagram konto vid vissa tillfällen från Bond inspelningen, och nu har han varit i farten igen igenom ett fönster på flyget och utanför regnar det. Han kan ha varit på ett plats scouting i antingen Norge eller Skottland.

 

View this post on Instagram

 

Saturday scouts

A post shared by Cary Fukunaga (@cary_fukunaga) on

Nytt kring dem nya Bond tjejerna är att Lashana Lynch har t.ex. redat spelat in sin första scen tillsammans med Daniel Craig på plats i London, samtidigt som den andra skådespelerskan Ana de Armas har faktiskt varit på plats i London sedan förra veckan för att förberedda sig för hennes överhängande filminspelning i Pinewood Studios. Hon ligger i hårdträning inför detta då hon har lagt upp en bild på hennes instagram konto.
En person som fortfarande väntar på att ställa sig framför kameran för Bond 25 är Léa Seydoux som berättade detta i en ny intervju nyligen.

(c) Wikipedia

Dem aktuella inspelningarna i Jamaica kommer snart vara avslutade under de kommande dagarna som 2nd unit har hand om och sedan sätta kurs mot Norge. Som förväntat kommer inte bara bli de scenerna som produktionsteamet spelade in tidigare i april på den frusna sjön i närheten av Oslo, men det kommer att spelas in på andra platser i Norge, så att den stora rekord film finansieringen på 5 miljoner euro borde ha fortfarande betalt.

Som flera norska tidningar rapporterat om kommer teamet resa vidare norrut, där mellan 5-14 juni kommer luftrummet ovanför atlantvägen att stängs ner i nordöstra Nordmøre där vägen ligger, detta kommer filmas med helikopter. Källor som inte har blivit bekräftade ännu att det är Bond 25, säger att det kan vara en potentiell biljakt som kommer huseras på vägen, det vill säga den norska rallylegenden Petter Solberg har begärt som en stuntförare för sekvensen. Också i det pittoreska bergslandskapet ”Rauma” ska filmeras för 007.

Den med den tränade ögat kanske har märkt att ett ny plats har dykt upp på International Movie Database (IMDB) och lägger till posten för Location Scout Joshua Benedetti med tillägget ”Spanien” (Benedetti själv har varit en platsscout för B25 i många månader och har visat sig fungera i många kända produktioner) . I februari fanns det redan rykten som också kunde filmas i Cadiz, Spanien.

Till sist kan man också tillägga att Pinewood Studios i London gått ut med en varning i ett brev till närbelägna grannar till studion att möjliga störningar på grund av omfattade action sekvens, kommer att vara där kamerorna snart kommer att rulla igen förstås.

Lämna ett svar