torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bond 25 rykte: Vänder tillbaka till Skottland igen?

Man skulle kunna tro att produktionsbolaget och producenterna vill gärna klämma in ett resmål till för James Bond under den här inspelningstiden, och nu skriver pressen i Skottland att James Bond kan komma på besök igen.

Senast Bond besökte sitt hemland Skottland var i 2012 års film ”Skyfall” där han sätter eld på sitt barndomshem i slut sekvensen. Men nu kan det vara återigen dags för Bond att packa sin väska att besöka Skottland, då lokala pressen skriver att detta kan vara ett potentiellt inspelningsplats. Trots landet inte nämndes under den officiella presskonferensen för ett par veckor sedan.

Sunday Mail skriver bland annat detta i en kommentar om landet:
Scener för den efterlängtade nya James Bond-filmen kommer spelas in i Skottland. Det bekräftades vid en lanserings händelse på torsdagen att filmen kommer äga rum i Norge och Italien. Men vi kan avslöja att ett produktionsteam har också planerat att spela in scener på högländerna”.

Daily Record har fått insider på dessa uppgifter:
”Huvudrollsinnehavarna är planerat att anlända i Skottland för att filma runt i augusti.Platser i Högländerna och Aviemore har blivit rekognoscerade och filminspelning förväntas hålla på mindre en vecka. Liksom normen för Bond-filmer används ett antal platser över hela världen. Schemat är stramt och samtidig produktionen kan ske på mer än en plats i taget.”

Lämna ett svar