torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bond 25 rykte: Dua Lipa sjunga titelmelodin till filmen?

Det går rykten i italiensk press och i lokaltidningarna att den engelsk födde sångerskan Dua Lipa kan eventuellt tänkas sjunga titelmelodin till Bond 25.

Vad pressen erfar kommer även också Dua Lipas musikvideo att ”spelas in mellan augusti och september månad bland de inställda platserna i Sassi di Matera (Terrazza Ulmo, torget framför den rupestriska kyrkan Madonna de Idris, Palazzo Lanfranchi, Piazza Duomo, Sexantio) och Marina di Pisticci (Riva dei Ginepri-Porto degli Argonauti)”.

”Bland skriptens scener finns det olika chaser i lyxbilar mellan husets tak i Sassi of Matera, möten i grottkyrkorna” och ”tack vare [Bonds] roll som hemlig agent vid drottningens tjänst kommer att ha för att undvika en världskonflikt ”. Lipa ”kommer uppenbarligen att njuta av en slutlig form av förtjänt avkoppling med sin Bond-tjej i den mest glamorösa och vilda stranden i Marina di Pisticci med en Vesper Martini att sippa på.”

Rykten om Dua Lipa som utförde sången uppstod förra året när Års & Års stjärnan Mikey Goldsworthy sångare nämnde det på en radiointervju. ”Jag trodde att de skulle fråga oss att göra temansången, men tyvärr är det Dua Lipa. Skit, menar jag inte att säga det? Det är vad jag hört … Jag känner mig dålig, kanske har jag förstört allt.”

Lämna ett svar