torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Daniel Craig återvänder som 007 för femte gången

Tidigt i morse vid svensktid kom uppgifter ifrån 200_craiginsuit.jpgNY Times via deras källor att vi får se Daniel Craig som James Bond för en femte gång.

I går kom den glädjande nyheten om när ”Bond 25” får sin realese och i dag nås vi av den här väldigt glada nyheten angånde Daniel Craig.

Man kunde läsa i pressmeddelandet att det inte fanns någon distributörspartner för kommande Bond äventyret just nu men det kommer. Men det slutar inte bara för det med olika rykten som att det är nu klart med Daniel Craig gör comeback som James Bond 2019 till ”Bond 25”, enligt två personer som har säkra källor i den här frågan. Dessa har valt berätta detta helt anonymt för inte riskera konflikt med productionsbolagen MGM och EON.

Om detta nu verkligen stämmer så blir Daniel Craig den mest långlivade skådespelaren som James Bond efter Roger Moore som hade rollen i sju filmer.

Som en del av oss minns efter att ”SPECTRE” fick sin premiär 2015 sade Daniel Craig i en intervju med Brittish magazine att ”Han hellre skär handlederna av sig än och spela rollen igen”. Senare fick han gå med svansen mellan bena och göra en ny intervju där han förklarade sig lite bättre.

(Källa: NY Times)

Lämna ett svar