torsdag, september 19, 2024

James Bond

Hon blev tillfrågad att regissera en James Bond–film

Om Sony Pictures bl.a.hade fått som dom kathryn-bigelow-a-pvelat kanske vi hade fått se en kvlinnlig regissör i en James Bond–film för första gången – Katherine Bigelow.

Oavsett om det var före eller efter Katherine Biglelow Best Picture Academy Award för filmen ”The Hurt Locker” (2010), framkommer det uppgifter att hon närmade sig att regissera en Bond–film.

Därefter uppmannade Sony Pictures chef Amy Pascal Katherine att regissera ett Bond-äventyr (Sony hade en överkommelse med MGM att stödja upp produktionsbudgeten i gengäld för att distribuera Daniel Craigs Bond-filmer för en del av vinsten.

Variety skriver i en intervju i dag med Biglow – som marknadsför sin nya film ”Detroit” – som regissören hade blivit erbjuden stora budget filmer men hade hittills avböjt alla förfrågningar.

Tidigare Sony-chefen Amy Pascal uppgav offentligt att hon uppmannade henne att ta hand om en Bond-film. Så länge, åtmistone, är Biglow inte intresserad av att ta det,” bekräftar Varietys uppgifter.

Dessa möjligheter finns där ute, jag är mycket tacksam,” säger Kathrine. ”Jag har dragit mig mer till journalistiska aspekter av filmer. Det öppnar väldigt specifika vägar i motsats till mer tröstande vägar. Det är mer ansvarighet jag är mer exaltrerad att fullfölja, med något som har mindre innehåll är mindre övertygande för mig.

Amy Pascal klev ner ifrån sin position som Sony Pictures chef efter den stora hacker attacken eskalerade, och att MGM och Sonys överkommelse gick ut efter att SPECTRE hade premiär.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar