torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bekräftad inspelningsplats till Bond 25: södra Italien

Nu har det till slut kommit något lite mer konkret kring gällande Bond 25 och det är att man ska spela in vissa scener i södra Italien bl.a.

Ifall-/och om man ska tro dom lokala tidningarna har producenterna bekräftat ett Bond 25 inspelningsplats schema för Italien.

007 kommer att besöka Matera – en stad på en stenig utkik i regionen Basilicata, i södra Italien. Det inkluderar Sassi-området, ett komplex av grotthus som huggs in i berget.

Produktionen är intresserad av att använda området i det historiska centrumet (katedralen, Piazza del Sedile, Via Ridola, Piazza San Francesco), utsikt över Sassi och området Murgia. Bland de angivna platserna identifierades också boendeanläggningar Palazzo Gattini på Piazza Duomo, Casa Diva i Via Giumella, det populära hotellet Sextantio i Sasso Barisano och Beach Restaurant Riva dei Ginepri i Marina di Pisticci.

Man har haft ett avtal och filma i Matera har tydligen varit klart sedan i december . Officiella nyheter om den här inspelningsplatsen förväntas meddelas om en eller två veckor bort.

Själva inspelningen på plats ska dra igång lördag den 6 april 2019.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar