torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Bond 25 rykte: kan spelas in helt i digitalt format

Bond 25 kommer gå i samma anda eller vi kan kalla det stil som Skyfall (2012), det som är gemensamt med dessa två filmer är att dom kommer-/blivit inspelad i digitalt format.

I en ny färsk intervju med Bond 25s svenska filmfotograf Linus Sandgren, som sajten Screen Daily har tagit del utav bitar till sin Question & Answer. Linus Sandgren som kommit precis från filmen ”First Man” som är baserad på den amerikanska astronauten Neil Armstrong, där Sandgren experimenterade med ett antal olika media från IMAX helt ner till Super 16mm-film.

Likväl, enligt sajten kommer Bond 25 att vara den andra filmen i 007-seriens historia som ska spelas in på digital media. Första Bond-filmen som spelades i på det här formatet av ”Skyfall”, linserad av Roger Deakins, med spektakulärt resultat. Hoyte van Hoytema gick tillbaka till filmlagret för uppföljningen.

I den nya intervjun snackar Bond 25 filmfotograf om att njuta av de ”autentiska” miljöerna som de skjutit på för ”First Man” och de naturliga belysningsteknikerna han använde, vilket kan ge en viss ledning om utseendet på den kommande James Bond-filmen 2020.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar