torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

”Bond 25” rykte: Beyoncé ska sjunga titelmelodin

Då kan vi nu lägga fram ännu ett galet rykte 400px_beyonce_blackwhite.jpgi den: påbörjade högen att världsartisten Beyoncé ska sjunga ”Bond 25” titelmleodi.

Det är alldeles för tidigt för saker att komma på sin plats men sånt vill den stora media världen inte känna sig för, redan nu kan det cirkulera vilda gissningar om vem som får stora äran att sjunga filmens titelmelodi bl.a. Och där är vi nu med ryktesspridningen om Beyoncé som nästa stora artist till James Bond-franchisen.

Tidningen Daily Star skriver: Beyoncé är uppradad för att framföra titelsången. ”Det här är det enda projektet hon överhuvudtaget är intresserad av och göra just nu”, säger en insider-källa för tidningen.

Adele är uppenbarligen den som pushar Beyoncé att arbeta med projektet, som tidningen hävdar ” två talades vid före Beys första möte med film–bossarna och Adele berättade för henne hur co–skriva och framföra ett Bond–theme gav henne en fantastisk karriärshöjning.

Otroligt nog, hävdade tidningen att dom fick en högt uppsatt chef för Hollywood studion MGM som distribuerar varje 007 film att prata om detta rykte: ”Daniel Craigs beslut den här månaden att komma tillbaka som Bond har kastat allt i en högre växel. Det är mycket troligt (långsökt) att inspelningen av ”Bond 25” ska börja i slutet av det här året eller i början av nästa år. För att knyta upp en uppgörelse med Beyoncé för titel-sången för Daniels femte framträdande som Bond skulle vara som glasyren ovanpå tårtan.”

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar