torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Fortsatt hopp hos Bond bossen att Craig fortsätter som 007!

Den senaste tiden har det spekulerats redan i pressen om att Richard Madden kan bli nästa James Bond aktör efter Daniel Craig. Men nu går Barbara Broccoli i andra tankar och hoppas Daniel Craig fortsätter ett tag till som James Bond.

Vad The Sun’s reporter erfar och säger;

”Mina Bond insiders insisterar på att chefen Barbara Broccoli har inte seriöst betraktat ett enda namn från högen av potentiella ersättare som har blivit utspädda. Den verkställande producenten, som driver produktionsbolaget Eon, har vägrat att till och med utarbeta en urvalslista för det nya ansiktet.”

Åt andra sidan har Broccoli har ignorerat allt prat eftersom hon är ”lojal mot Daniel” medan han är 007, enligt källor. Vidare känner hon att jaga efter en ersättare medan han är på jobbet skulle vara ”respektlöst”.

Förutom, broccoli ”kan inte se bortom Daniel” som ”hon värderar allt han har gjort för franchisen under det senaste decenniet”.

Insidern – som har avslöjat en rad uteslutningar om Bond världen – tillade att Broccoli inte ens har officiellt ritat en rad genom möjligheten att Craig gör en till film.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar