torsdag, september 19, 2024

James Bond, No Time To Die (Bond 25), Skådespelare

Daniel Craig tar tag i kosten och hälsan till nya Bond-filmen

Dags för Daniel Craig och komma i smokingen en sista gång som James Bond.

Efter en tids maskande ifrån rollen som James Bond säger pressen att nu börjar Daniel Craig återigen ta tag i det här med hälsan och kosten för att bli tillräckligt i form inför ”Bond 25”.

Daniel Craig som har spelat James Bond i filmer så som Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spectre (2015). Och denna Bond 25 kommer att bli hans sista insats som berömda spionen 007.

50-åriga skådespelaren rapporteras undvika alkohol och ohälsosam mat för att komma i form för den nya filmen. Enligt den brittiska publikationen valde Craig att inte delta i den senaste BAFTA partyt med sin 48-åriga hustru Rachel Weisz, som välkomnade deras första barn, en tjej, i september 2018.

För dom observanta ögonen kunde man se bilder ifrån Golden Globe Awards, sågs Craig undvika t.ex. vin och canapéer som erbjöds, istället valde han vatten i glaset och en protein bar.
Samtidigt undviker han också 007s signatur dryck, Vodka Martini – skaen not stirred vid Golden Globes efterfest.

Det vi vet så här långt om nästa James Bond-film är att Léa Seydoux gör comeback som Dr. Madeleine Swann, samt MI6 kollegorna (M, Q och Miss Moneypenny). Och att Cary Fukunaga är personen som ska regissera filmen. Som media rapporterar Bond 25-filmen att börja filma den 4 mars 2019. Det finns få rapporter att utgåvan har försenats till 14 februari 2020, efter att originalregissören Danny Boyle lämnade projektet på grund av kreativa skillnader.

(Källa: Oyeyeah.com)

Lämna ett svar