torsdag, september 19, 2024

James Bond

Skådespelaren Peter Stormare tackade nej till James Bond

I dag kom det uppgifter ifrån kvällstidningen peter-stormare-3Expressen att den svenska skådespelaren Peter Stormare har tackat nej till en roll i James Bond-filmerna.

I kvällens premiär av norska–/svenska talk–showen ”Skavlan” så gästas programledaren Fredrik Skavlan av den svenska skådespelaren Peter Stormare där han pratar lite om hur det går för honom med diverse filmer. Peter har fått många film erbjudanden genom åren men en roll han tackade nej till direkt, enligt Expressen

Att spela skurk i en James Bondfilm, något säkert många andra skådespelare skulle ta för allt vad det är värt.

Ett erkännande från honom är filmerna är dåliga: – “Jag har aldrig fattat James Bond, jag tycker det är så uruslt tråkigt

Han tilladade också: “Jag hade andra erbjudanden som var bättre. Men att göra samma ”yeah, Mr Bond, I’m gonna kill you”…. Och alla i publiken vet att han kommer ju aldrig att dö gubbjäveln”.
För mig är det ett tråkigt recept, James Bond. Dels gillar jag inte bilar, dels gillar jag inte klockor och snygga saker. Jag har inget behov av att se något som är förutsägbart, han överlever ju alltid”.

En sak jag (undertecknad) undrar över i det här fallet men vilken roll vad det Peter Stormare avböjde att ta emot. Man blir otroligt nyfiken vilken skurk det här skulle ha varit.

(Källa: Expressen)

Lämna ett svar