torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Henry Cavill: jag är fortfarande intresserad av 007 rollen

Brittiska skådespelaren Henry Cavill som nu 200px_henrycavill.jpgdagarna är aktuell med filmen ”Mission: Impossible” berättar i en intervju med Yahoo att han är fortfarande frestad av rollen som 007 om möjligheten skulle dyka upp.

När väl Daniel Craig hänger in kostymen i garderoben för sista gången som James Bond och producenterna bestämmer sig för ut och söka efter ny person till rollen. Finns det redan en som väl skulle vilja ta över rollen som James Bond 007 i den 26:e filmen i ordningen Henry Cavill.

– ”Jag tror att Bond skulle vara en riktigt rollig roll. Det är brittisk, det är coolt. Jag tror att nu när jag har ’Mission: Impossible’ emblem kan vi göra riktiga stunts och verkligen förstärka det också. Mission: Impossible, som Bond före det, är starkt beroende av ”wow”–faktorn av nya stunts, gjorda för verkliga och Tom Cruise, som spelar Ethan Hunt i serien, har för avsikt och göra så mycket som möjligt.

Medan vissa kanske tror att det är förlorat att Superman kunde övergå till Bond, i själva verket, hans tidiga 20 års ålder Cavill gick på audition för en roll i James Bond franchisen som ersättare till Pierce Brosnan. Den delen tog slutligen till den äldre och mer etablerade skådespelaren, Daniel Craig, men aldrig säg aldrig! Efter allt, Brosnan och Timothy Dalton före honom var båda tvungna att säga nej till uppgiften innan han välkomnades tillbaka mer än ett decennium senare.

Henry Cavill har lagt till att medan hans högprofilerade roller alla har varit i action/äventyrs genren, han är inte emot att förgrenaa sig. ”Jag är upp för någon genre, det är bara manuskriptet som måste vara bra och det är viktigt för mig,“ säger han.

(Källa: Yahoo)

Lämna ett svar