torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Rosamund Pike ombedd klä av sig inför Die Another Day

Brittiska skådespelerskan Rosamund Pike avslöjar 200_pikerosamund_frostdaden liten ryslig detalj–/information om vad som höll på och hända när Rosamund hade fått rollen i ’Die Another Day’ (2002).

Kan ju tilläggas här att Rosamund Pike, 23 år, och pluggade då fortfarande i Oxford när hon fick veta att hon hade fått rollen som Bond–brud/skurken Miranda Frost i filmen ”Die Another Day” från 2002. Nu berättar Rosamund för The Independent en liten märklig situation vad som höll på och hända, eller rättare sagt vad dom ville hade hon skulle göra, efter hon hade fått rollen.

– ”Min första audition var för en Bond–film och jag kommer ihåg dem säga att jag skulle släppa min klänning och dyka upp i mina underkläder,“ sa hon.

– ”På den dagen, jag vet inte hur jag beslut och självsäkerhet, men jag tänkte ’faktiskt sönder det, om dem kommer att se mig i underkläderna, ger dom mig jobbet bättre’.

– ”Så, jag tänkte ”Det är ingen möjlighet att jag ska ta mig klänningen i auditionen för att band ska skickas runt i Los Angeles och dömas på det”.“

Rosamund Pike sa att hon blev ombedd att ha på sig en kvällsklänning till auditionen och sa att hon kom tillbaka i en silkesklänning som hennes mormor en gång i tiden hade använt.

– ”(Kostymdesignern) sade, ”Det ärn väldigt vacker klänning, men i Bond–filmerna vi använder lite mer så här”, och hon höll upp tre stycken av string,“ Pike fortsätter.

– ”Jag insåg att jag var i en helt annan värld och långt ut från mitt dju. Så, jag satte på mig den här skimrande manteln, eller vad som än var ordern för dagen, men jag släppte det inte.

Trots erfarenheten under inspelningen, sade Pike att hon kände sig trygg på settet tack vare producenten Barbara Broccoli och hävdade att karaktären var välskriven.

Bara 1 å efter hennes Bond–film debut, Pike uppträde helt naken på vita duken för produktionen av ”Hitchcock Blonde”.

(Källa: The Independent)

Lämna ett svar