torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Anledningen till Boyle fick sparken; oense om huvudskurken

Nu har det kommit lite rykten upp till ytan om varför EON med Barbara Broccoli, Michael G. Wilson och Daniel Craig lät sparka Danny Boyle. Dom var oense om rekryteringen av den polska skådespelaren Tomasz Kot som den ryska huvudskurken.

Rykten säger att filmens skript var källan till meningskiljaktigheter har rapporterats, med producenter som påstås vara olyckliga med beslutet att fokusera på Ryssland och ett ”dagens kalla–kriget”. Det nya skriptet skrevs av John Hodge, ett långstidssamarbete med Danny Boyle, och var en del av affären att få med honom ombord på detta. En tidigare behandling av dem verkliga skribenterna Neal Purvis och Robert Wade fick ställas åt sidan.

En källa berättade för The Telegraph splittringen var berodde på falla omkull ut över huruvida Tomasz Kot skulle tilldela som ledande skurken. Den 41–årige polska skådespelaren som spelade huvudrollen in Cold War, en kärlekshistoria i ett 1950–talets Europa, och beskrivs som ett ”vänster–fält” beslut för en Bond–skurk.

– ”Daniel Craig har stor roll i alla rollfördelnings besluten. Ingen av Bond–tjejerna har blivit valda om inte han har sagt så.”, har en källa till tidningen sagt. ”Ett bra exempel, han valde Eva Green att bara Bond–bruden när det kom till dom sista fyra för Casino Royaleoch det har varit fallet för alla Bond–tjejer han har jobbat med.

– ”Det var berättade att producenterna att sätta hans (Craigs) namn på deras pressmeddelande säga att Boyle hade blivit avskedad,” har en källa sagt. ”Jag har hört att de ville ha ta med det kalla kriget elementet men uppdatera det till dagens moderna. Danny Boyle var med på det. Det var inte problemet. Problemet kom in näär de fattade de slutliga besluten om att casta för–produktion.

(Källa: The Telegraph)

Lämna ett svar