torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Media spekulerar Bond 25 blir uppskjuten till 2020

477_bond25teaser

Två stora tidningar börjar spekulera i sina upplagor att ”Bond 25” kan bli mycket möjligt bli uppskjuten till 2020 och därmed missa sin riktiga lansering i Oktober/November 2019. Detta då är bara ca 14 veckor till huvudfotograferingen startar.

Som tidningen Variety erfar som dom skrev i sin upplaga;
Efter att (Danny) Boyle lämnade, MGM och EON filmens backers, skickade ut ordet att dom letar efter en författare eller en författar–regissör för att komma till i filmen, vad källor erfar. Företaget är inte bara granska en regissör anställa, vilket signalerar att en stor omskrivning måste göras. Det säger också att producenterna verkar mer angelägna om att hitta en manusförfattare än en person som är villig glida in bakom kameran. Det många tror att Boyle–skriptet kommer att kasseras.Det kan också vara ett tecken på att Barbara Broccoli och Daniel Craig inte är intresserade av att återvända till ett tidiare utkast som överlämnades av Neal Purvis och Robert Wade.

Men behovet av ett nytt skript gör att startdatumet är svårt att uppnå, enligt en chef från en konkurrerande studio. Bond–filmerna är notoriskt komplexa produktioner, där det finns dyra bitar som oftast skjuts i exotiska destinationer. Dom kräver en noggrann för–produktionsprocess det tar några månader. Eventuella förseningar i filmandet kan ha en dominoeffekt eftersom platser som har besökts kan falla ur sin plats och fördärva kaos på det styvt kontrollerande inspelningsschemat. För att träffa Bond 25’s 9 november 2019, release datumet, konkurrerande styudio chef säger att MGM och EON måste vara i produktion senast i januari.

En annan stor tidning som The Hollywood Reporter skriver i sin upplaga; ”Med den plötsliga avskedet av regissören Danny Boyle, kommer nästa avsnitt i James Bond–filmens franchise — den icke namngivna Bond 25 &mdash:; kommer att misslyckas sin 8 november 2019, release datum på dom nordamerikanska biograferna, vad en källa berättade till The Hollywood Reporter. Det är möjligt att Bonnd 25 inte kan nå biograferna tills slutet av 2020, enligt vissa källor. Det har aldrig hänt att några av dom senaste Bond–filmerna öppnat under sommaren. Även innan Danny Boyle försvann, talades det om att trycka filmens utgivningsdatum till början av 2020.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar